Menu
Your Cart

MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3

MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3
MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3
MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3
MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3
MS 194 T Αλυσοπρίονο με λάμα 35cm PMC3
Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων
Επωφεληθείτε τώρα και Πληρώστε μέχρι 6 Άτοκες Δόσεις
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κατασκευαστής: STIHL
  • Κωδικός Προϊόντος: 11372000331
389,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 313,71€
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Κυβισμός cm³ 31,8
Ισχύς kW/HP 1,4/1,9
Αναλογία ισχύς προς βάρος kg/kW 2.4
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A)2) 100
Στάθμη ηχητικής ισχύος dB(A)2) 112
Δονήσεις αριστερά/δεξιά m/s²3) 3,6/3,6
Βήμα/τύπος αλυσίδας 3/8 " P
Φρένο Αλυσίδας QuickStop
Βάρος kg1) 3.30 kg
Βάρος συσκευασίας αποστολής 4.70 Kg
Εγγύηση 5 Χρόνια
Δώρο η αλυσίδα
1) Χωρίς καύσιμο, λάμα και αλυσίδα
2) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
3) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Πολύπλευρο αλυσοπρίονο περιποίησης δέντρων της STIHL. Ιδανικό για πολύπλευρες εργασίες, όπως περιποίηση κορυφών, απομάκρυνση νεκρού ξύλου και απομάκρυνση εκβλαστήσεων από κορμούς και πρέμνα. Με αλυσίδα 3/8"-PM3 για τομές υψηλής ακρίβειας. Υψηλή απόδοση κοπής χάρη στον νέο κινητήρα 2-Mix.
Κινητήρας STIHL 2-MIX
Κινητήρας STIHL 2-MIX ο δίχρονος κινητήρας STIHL με τεχνολογία 2-MIX εξασφαλίζει υψηλή ισχύ, περίσσεια δύναμη και εξοικονόμηση καυσίμου έως και κατά 20% σε σύγκριση με δίχρονους κινητήρες STIHL αντίστοιχης ισχύος χωρίς τεχνολογία 2-MIX.
Χειροκίνητη αντλία καυσίμου (αντλία εκκίνησης)
Με τη χειροκίνητη αντλία καυσίμου, το καύσιμο τροφοδοτείται στο καρμπιρατέρ με ένα πάτημα του αντίχειρα. Έτσι μειώνεται ο αριθμός των τραβηγμάτων εκκίνησης μετά από μεγάλο διάστημα ακινησίας του μηχανήματος.
Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας
Με τον πλευρικό τεντωτήρα, η αλυσίδα τεντώνεται από το πλάι, μέσα από το καπάκι της καμπάνας. Έτσι αποφεύγεται η επαφή των χεριών με την κοφτερή αλυσίδα και τα νύχια στήριξης του αλυσοπρίονου.
Τάπα ρεζερβουάρ που ανοίγει χωρίς εργαλεία
Ειδικές κατοχυρωμένες τάπες για το ρεζερβουάρ καυσίμου και το δοχείο λαδιού. Στα μηχανήματα με τάπες αυτού του είδους, το ρεζερβουάρ και το δοχείο λαδιού ανοίγουν και κλείνουν γρήγορα, με ελάχιστη δύναμη και χωρίς εργαλεία.
Αντιδονητικό σύστημα
Μακροπρόθεσμα, οι έντονοι κραδασμοί στις λαβές των μηχανημάτων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αιμάτωση των δαχτύλων και χεριών. Για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, η STIHL ανέπτυξε ένα αντιδονητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Στα μηχανήματα με αντιδονητικό σύστημα μειώνεται αισθητά η μετάδοση στις λαβές των ταλαντώσεων που παράγονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα.
Πτυσσόμενος γάντζος
Ο πτυσσόμενος γάντζος σας επιτρέπει την στήριξη του αλυσοπρίονου πάνω στον χρήστη, για μεγαλύτερη ασφάλεια. Όταν δεν χρησιμοποιείται, δεν εμποδίζει την εργασία.
Αντισταθμιστής πίεσης
Ο αντισταθμιστής πίεσης STIHL, ένα ρυθμιστικό σύστημα ενσωματωμένο στο καρμπιρατέρ, φροντίζει ώστε η απόδοση του κινητήρα, η ποιότητα των καυσαερίων και η κατανάλωση του καυσίμου να παραμένουν σχεδόν σταθερές σε παρατεταμένο χρονικό διάστημα, παρά την προοδευτική ρύπανση του φίλτρου αέρα.
Καπάκι καμπάνας με παξιμάδια ασφαλείας
Τα παξιμάδια είναι μόνιμα συνδεμένα στο καπάκι της καμπάνας. Έτσι τα παξιμάδια δεν χάνονται, είναι πάντα σωστά τοποθετημένα και δεν στραβώνουν κατά την τοποθέτηση του καπακιού.
Προστατευτικό κάλυμμα αλυσίδας
Το προστατευτικό κάλυμμα της αλυσίδας είναι συνδεδεμένο με το αλυσοπρίονο και δεν υπάρχει φόβος απώλειας ή τραυματισμού κατά την εργασία.
Σύστημα λίπανσης αλυσίδας Ematic
Το σύστημα Ematic-System της STIHL αποτελείται από μια λάμα Ematic, μια αλυσίδα Oilomatic και μια αντλία λαδιού ρυθμιζόμενης ή μειωμένη παροχής. Η ειδική κατασκευή της λάμας και της αλυσίδας φροντίζει ώστε κάθε σταγόνα λαδιού να φτάνει εκεί που πραγματικά χρειάζεται λίπανση. Έτσι η κατανάλωση λαδιού μπορεί να μειωθεί ως και κατά 50%.
Τέλεια καύση
Τέσσερις θυρίδες υπερχείλισης στροβιλίζουν το μείγμα καυσίμου-αέρα πριν από την ανάφλεξη. Με τον τρόπο αυτό το καύσιμο καίγεται τέλεια και αυξάνεται σημαντικά η απόδοση του κινητήρα. Το αποτέλεσμα: Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου και υψηλότερη ροπή σε μια μεγάλη περιοχή στροφών.
Κουμπί διακοπής λειτουργίας
Μετά την απενεργοποίηση, ο μοχλός χειρισμού επιστρέφει αυτόματα στη θέση λειτουργίας χάρη στη λειτουργία του κουμπιού διακοπής. Ο θερμός κινητήρας μπορεί στη συνέχεια να επανεκκινηθεί αμέσως.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Χρήση Cookies
Το site μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας και είναι συμμορφωμένο με την νομοθεσία GDRP.