Menu
Your Cart

GS 461 Αρμοκόφτης STIHL

GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
GS 461 Αρμοκόφτης STIHL
Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων
Επωφεληθείτε τώρα και Πληρώστε μέχρι 6 Άτοκες Δόσεις
  • Διαθεσιμότητα: Αποστέλλεται σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: STIHL
  • Κωδικός Προϊόντος: 42522000048
2.499,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.015,32€
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Κυβισμός cm3 76,5
Ισχύς kW/Hp 4,3/5,8
STIHL Τύπος αλυσίδας Αλυσίδα με διαμάντι 36 GBM
Οδηγός αλυσίδας 3/8 "
Χωρητικότητα δοχείου l 0,78
Στάθμη ηχητικός ισχύος dB(A)2) 115
Στάθμη ηχοπίεσης dB(A)3) 105
Δονήσεις, αριστερά/δεξιά m/s²4) 4,5/4
Βάρος1) 7.60 kg
Βάρος συσκευασίας αποστολής 8.00 Kg
Εγγύηση 2 Χρόνια
1)Χωρίς καύσιμο, χωρίς λάμα και διαμαντοαλυσίδα
2)Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 (dB (A))
3)Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
4) Συντελεστής Κ κατά την οδηγία 2006/42/EC = 2m / s ²/Συντελεστής Κ κατά την οδηγία2006/42/EC = 2m / s ²

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχυρός κόφτης δομικών υλικών 5,8 Hp. Κόβει με άνεση μπετόν, σκυρόδεμα, πέτρα, τούβλα, τοιχοποιία και σωλήνες αποχέτευσης. Με κινητήρα STIHL 2-MIX και φίλτρο αέρα HD 2 με μεγάλη διάρκεια ζωής. Βαθιές κοπές που ξεπερνουν τα 150 mm και βάθος κοπής 40cm. Με δυνατότητα παροχής νερού για την ψύξη, την καταστολή της σκόνης και το ξέπλυμα της αλυσίδας. Ιδανικό για εργασίες ανακαίνισης και μετατροπής.
Αλυσίδα κοπής με διαμάντι 36 GBM:
Οι τομείς διαμαντιού είναι ήδη τροχισμένοι κατά την παράδοση της αλυσίδας. Έτσι το STIHL GS 461 δίνει πλήρη απόδοση από την πρώτη κιόλας τομή, καθώς δεν χρειάζεται τρόχισμα στην πράξη. Η αλυσίδα που κατασκευάζεται από την ίδια την STIHL έχει έναν τομέα διαμαντιού σε κάθε κρίκο της αλυσίδας, για γρήγορη κοπή. Οι ειδικά διαμορφωμένοι οδηγοί της αλυσίδας εξασφαλίζουν ήρεμη εργασία χωρίς κραδασμούς.
Λάμα Rollomatic G:
Η λάμα είναι εφοδιασμένη με εσωτερικό σύστημα έκπλυσης με νερό. Το νερό φτάνει ακόμα και κάτω από το γρανάζι της μύτης. Τα ακροφύσια στο καπάκι της καμπάνας είναι στραμμένα προς τα εμπρός ώστε ο χειριστής να μη βρέχεται κατά τη χρήση του μηχανήματος. Επιπλέον, η λάμα διαθέτει βαμμένη τροχιά κύλισης και μια δεύτερη οπή για τον τεντωτήρα που αυξάνει την απόσταση τάνυσης.
Σύνδεσμος νερού:
Ο σύνδεσμος νερού βρίσκεται πάνω στο μηχάνημα, σε ελαφρώς υπερυψωμένη θέση. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση της παροχής νερού, ενώ ο σύνδεσμος προστατεύεται από ρύπανση όταν το μηχάνημα στηρίζεται στο έδαφος. Το νερό χρησιμοποιείται για το πλύσιμο και τη δέσμευση της σκόνης αλλά και ως μέσο λίπανσης και ψύξης της λάμας και της αλυσίδας.
Καπάκι καμπάνας με σύστημα καθοδήγησης νερού:
Το σύστημα καθοδήγησης νερού για την αποτελεσματική χρήση του νερού πλυσίματος είναι ενσωματωμένο στο καπάκι της καμπάνας. Μέσα στο καπάκι της καμπάνας, το νερό αλλάζει κατεύθυνση και διοχετεύεται μέσα στην τομή, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο χρήσης του.
Προστατευτικά καλύμματα από καουτσούκ:
Κατά την κοπή τοίχων. ένα μεγάλο κάλυμμα από καουτσούκ προστατεύει το περίβλημα του κινητήρα από ζημιές όταν η λάμα φτάνει σε πλήρη βύθιση.
Κινητήρας STIHL 2-MIX:
Διαθέτει ένα σύγχρονο, χαμηλών εκπομπών κινητήρα τεχνολογίας 2-MIX. Ανάλογα με την χρήση, η κατανάλωση καυσίμου μπορεί να είναι μειωμένη έως και 20% σε σύγκριση τους συμβατικούς 2-χρονους κινητήρες. Λόγω της μείωσης των απωλειών σάρωσης οι επιβλαβείς εκπομπές είναι επίσης μειωμένες.
Αντιδονητικό σύστημα:
Μακροπρόθεσμα, οι έντονοι κραδασμοί στις λαβές των μηχανημάτων μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αιμάτωση των δαχτύλων και χεριών. Για την πρόληψη αυτού του προβλήματος, η STIHL ανέπτυξε ένα αντιδονητικό σύστημα υψηλής ποιότητας. Στα μηχανήματα με αντιδονητικό σύστημα μειώνεται αισθητά η μετάδοση στις λαβές των ταλαντώσεων που παράγονται από τον κινητήρα και το εξάρτημα.
Βαλβίδα αποσυμπίεσης:
Η βαλβίδα αποσυμπίεσης αφήνει ένα μέρος από το συμπιεσμένο μείγμα να διαφύγει από τον κύλινδρο κατά την εκκίνηση του κινητήρα. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται αισθητά η δύναμη που απαιτείται για το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης. Αυτό ξεκουράζει τον χειριστή και προστατεύει όλο το σύστημα εκκίνησης του μηχανήματος από μηχανική καταπόνηση.
Νέο φίλτρο HD2:
To νέo HD2 φίλτρο υψηλής πυκνότητας από πολυαιθυλένιο έχει κατά70% πιο λεπτούς πόρους από τα φίλτρα μη υφαντού υλικού και πολυαμιδίου, και έτσι συλλαμβάνει ακόμα και την πιο λεπτή σκόνη. Το φίλτρο HD2 καθαρίζεται εύκολα με το ειδικό σπρέι STIHL. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό και σαπούνι ή νερό ξύδι για να τοκαθαρίσετε. Πίσω από το HD2 φίλτρο υπάρχει ένα επιπλέον φίλτρο, που φιλτράρει ακόμα και τα πιο μικρά σωματίδια και προστατεύει το καρμπυρατέρ από τη φθορά.
Πλευρικός τεντωτήρας αλυσίδας:Με τον πλευρικό τεντωτήρα, η αλυσίδα τεντώνεται από το πλάι, μέσα από το καπάκι της καμπάνας. Έτσι αποφεύγεται η επαφή των χεριών με την κοφτερή αλυσίδα και τα νύχια στήριξης του αλυσοπρίονου.
STIHL ElastoStart:
Κατά το τράβηγμα του σχοινιού εκκίνησης σε κινητήρες εσωτερικής καύσης, η πίεση συμπίεσης δημιουργεί απότομες αυξομειώσεις δύναμης που επιβαρύνουν τους μυς και τις αρθρώσεις. Ένα αποσβεστήρας κραδασμών ενσωματωμένος στην ειδική λαβή εκκίνησης ElastoStart απορροφά και ελευθερώνει δύναμη, ανάλογα με την πορεία της συμπίεσης. Έτσι ομαλοποιείται η διαδικασία εκκίνησης και εξαλείφονται τα τραντάγματα. .
Τάπα που ανοίγει χωρίς εργαλεία:Επιτρέπει το εύκολο και χωρίς εργαλεία άνοιγμα και κλείσιμο της δεξαμενής και το προστατεύει από τη σκόνη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Χρήση Cookies
Το site μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας και είναι συμμορφωμένο με την νομοθεσία GDRP.