Menu
Your Cart

RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL

RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL
RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL
RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL
RM 3 RTX Βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό STIHL
Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων
Επωφεληθείτε τώρα και Πληρώστε μέχρι 6 Άτοκες Δόσεις
  • Διαθεσιμότητα: Αποστέλλεται σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: STIHL
  • Κωδικός Προϊόντος: 63610113420
739,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 595,97€
ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 
Πλάτος κοπής cm 48
Κυβισμός cm³ 140
Συντελεστής αβεβαιότητας K m/s² 2,5
Στάθμη θορύβου εγγυημένη LWAd [dB(A)] dB(A) 96
Στροφές εργασίας (στροφές/λεπτό) rpm 2800
Χλοοτάπητες με εμβαδόν έως και... m² up to 2000
Ύψος κοπής mm 25-80
Συντελεστής αβεβαιότητας στάθμης ηχοπίεσης KpA [dB(A)] dB(A) 2
Ονομαστική ισχύς (kW/HP) 2,1 kW / 2,8 PS
Τιμή κραδασμών ahw m/s² 5
Τύπος κινητήρα Series 550 EX OHV RS
Βάρος 29.00 kg
Βάρος συσκευασίας αποστολής 30.00 Kg
Εγγύηση 2 Χρόνια

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Επαγγελματικό, ισχυρό βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό με πλευρική εκτόξευση και πλάτος κοπής 48 cm. Ιδανικό για μεγαλύτερους χλοοτάπητες. Κατασκευή τρικύκλου με περιστρεφόμενο μπροστινό τροχό. Ρύθμιση ύψους κοπής με τροχούς, μπροστά, πίσω άξονα. Εξαιρετικά μαλακή λαβή και μεγάλη ευελιξία σε ανώμαλο έδαφος. Εύκολη μεταφορά μέσω ταχείας αποδέσμευσης quick-fix και πτυσσόμενου τιμονιού.
Ρυθμιστής ύψους κοπής:
Ο κεντρικός ρυθμιστής ύψους επιτρέπει ρύθμιση του ύψους κοπής σε διάφορες σκάλες , απευθείας από τη λαβή καθοδήγησης. Οι μεγάλοι πίσω τροχοί με ενσωματωμένο σύστημα απεμπλοκής και γωνία περιστροφής 360° επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς της μηχανής κοπής.
Ρύθμιση ύψους ανά τροχό:
Ομαλή προσαρμογή του ύψους κοπής, ρυθμιζόμενη μεμονωμένα σε κάθε τροχό.
Πλάγια εκρτοπή χόρτου:
Η πλάγια εκτροπή χόρτου επιτρέπει στο χλοοκοπτικό να κόβει μεγάλες εκτάσεις χλοοτάπητα, χωρίς να χρειάζεται το άδειασμα του χορτοσυλλέκτη, ρίπτοντας τον κομμένο χλοοτάπητα πλαγίως..
Εύκολη εκκίνηση (ReadyStart):
Το πλεονέκτημα στην εκκίνηση που κάνει τη διαφορά: Απλή και σίγουρη εκκίνηση χωρίς κόπο. Το αυτόματο τσοκ διευκολύνει την εκκίνηση της μηχανής κοπής γκαζόν, τόσο με κρύο όσο και με ζεστό κινητήρα.
Σύστημα κίνησης τροχών:
Το σύστημα αυτοκίνησης διευκολύνει την κοπή χόρτου κυρίως σε μεγάλες εκτάσεις και σε κεκλιμένο έδαφος. Η μηχανή ξεκινά με μία απλή κίνηση του μοχλού χειρισμού.
Προαιρετικό αλεστικό σύστημα:
Με το αλεστικό σύστημα, το κομμένο γρασίδι κόβεται σε μικροσκοπικά κομμάτια που κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω στον χλοοτάπητα, ως θρεπτικό λίπασμα. Με αυτό το σύστημα που διατίθεται ως προαιρετικό εξάρτημα για αυτό το χλοοκοπτικό, το μηχάνημα μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πολλαπλή μηχανή κοπής.
Αλεστικό σύστημα:
Με το αλεστικό σύστημα, το κομμένο γρασίδι κόβεται σε μικροσκοπικά κομμάτια που κατανέμονται ομοιόμορφα πάνω στον χλοοτάπητα, ως θρεπτικό λίπασμα. Με αυτό το σύστημα που διατίθεται ως εξάρτημα για αυτό το χλοοκοπτικό, το μηχάνημα μπορεί επίσης να μετατραπεί σε πολλαπλή μηχανή κοπής.
Ρυθμιζόμενος μπροστινός τροχός:
Ο στρεφόμενος μπροστινός τροχός ρυθμίζεται σε ύψος και μπορεί να σταθεροποιηθεί π.χ. για κοπή χόρτου σε κεκλιμένο έδαφος.
Τροχοί χαμηλής τριβής:
Οι εύκαμπτοι τροχοί των χλοοκοπτικών STIHL είναι εξαιρετικά στιβαροί και σκληροί. Έχουν εξοπλιστεί με ανάγλυφο πέλμα που εξασφαλίζει έλξη και σταθερή κατεύθυνση.
Ταχυτανυστήρας Quick-Fix:
Οι συσκευές σύσφιξης QuickFix μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη πρόσδεση ή απελευθέρωση του τιμονιού του χλοοκοπτικού STIHL. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χλοοκοπτικό να διπλώνεται συμπαγώς και να είναι έτοιμο για δράση χωρίς τη χρήση εργαλείων.
Εργονομική λαβή:
Ιδιαίτερα εργονομική λαβή για εύκολο χειρισμό και καλή αίσθηση αφής, προσφέρει άνεση κατά την κοπή χόρτου.
Στιβαρό πλαίσιο:
Χάρη στην εξαιρετική του ακαμψία, το πλαίσιο παραμένει σε άριστη κατάσταση, ακόμα και κάτω από σκληρές συνθήκες. Αποτελείται από τρία στιβαρά μεταλλικά εξαρτήματα Οι δυνάμεις που ασκούνται στη λαβή κατά τη διάρκεια του χειρισμού, μεταβιβάζονται άμεσα στο περίβλημα. Η μηχανή ανταποκρίνεται γρήγορα και επιτρέπει έτσι εύκολους ελιγμούς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
Χρήση Cookies
Το site μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας και είναι συμμορφωμένο με την νομοθεσία GDRP.