Το site μας χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας και είναι συμμορφωμένο με την νομοθεσία GDRP.

RLA 240 Επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν STIHL

ΝΕΟ 1 έως 3 ημέρες RLA 240 Επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν STIHL
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ο επαναφορτιζόμενος εξαερωτής γκαζόν STIHL RLA 240 είναι ιδανικός για την εξάερωση και το σβάρνισμα πιο ακανόνιστων γκαζόν. Είναι εξοπλισμένος με το σύστημα μπαταρίας STIHL COMPACT και έναν αθόρυβο ηλεκτρικό κινητήρα. Το πλάτος εργασίας των 34 εκατοστών διευκολύνει την αποτελεσματική φροντίδα του γκαζόν και το βάθος εργασίας μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της κεντρικής ρύθμισης ύψους. Για το χτένισμα του γκαζόν, οι λεπίδες καθαρισμού μπορούν να αντικατασταθούν με τον κύλινδρο αερισμού. Το STIHL RLA 240 είναι εξοπλισμένο με στιβαρό περίβλημα πολυμερούς, ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς και τροχούς εύκολης λειτουργίας. Ο χορτοσυλλέκτης 50 λίτρων είναι κατασκευασμένος από ύφασμα με χαλύβδινο πλαίσιο με λαβή μεταφοράς, στιβαρή στερέωση και καλή ισορροπία. Το πτυσσόμενο τιμόνι εξοικονομεί χώρο κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.
Κύλινδρος εξαεριστήρα
Ο κύλινδρος εξαεριστήρα απομακρύνει τα βρύα της επιφάνειας και το χλοοτάπητα, χωρίς να κόβει το χλοοτάπητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μοντέλο του STIHL εξαερωτή χλοοτάπητα RLE 240 αντί της μονάδας κοψίματος. Μπορεί να εγκατασταθεί χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία.
Περιστρεφόμενη λαβή με σταθερά μαχαίρια
Η περιστρεφόμενη λαβή εξαερωτήρων χλοοτάπητα είναι εξοπλισμένη με ανθεκτικά, σταθερά πτερύγια. Έτσι, οι εξαερωτήρες STIHL φροντίζουν για τον καλύτερο αερισμό του γκαζόν.
Εύκαμπτοι τροχοί
Οι εύκαμπτοι τροχοί των εξαερωτήρων χλοοτάπητα STIHL διαθέτουν πρόσφυση και σταθερό προφίλ και για αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και αποδοτικοί στην εργασία.
Ρύθμιση βάθους κοπής εργασίας
Το βάθος εργασίας των λεπίδων μπορεί να ρυθμιστεί σε έξι στάδια χρησιμοποιώντας την εργονομικά διαμορφωμένη περιστροφική λαβή στο περίβλημα. Τόσο η μονάδα κοψίματος όσο και ο κυλίνδρος αερισμού των εξαερωτήρων STIHL μπορούν να προσαρμοστούν στο έδαφος και να χαμηλώσουν ή να σηκωθούν με τη χρήση του περιστροφικού διακόπτη.
Χειρολαβή μεταφοράς
H χειρολαβή μεταφοράς επιτρέπει την εύκολη μεταφορά και χρησιμεύει ως προστασία από πρόσκρουση κατά την εργασία, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κλίση ή τη φόρτωση του μηχανήματος με ευκολία.
Αναδιπλούμενη μπάρα
Ανετη και εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές
Στιβαρό περίβλημα από πολυμερές υψηλής ποιότητας με αντοχή στη ζέστη και προστασία από UV ακτινοβολία.
General
STIHLΕιδικά μηχανήματα για ειδικευμένους επαγγελματίες

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Το Έχουνε Δει: 95
  • Κατασκευαστής: STIHL
  • Κωδικός Προϊόντος: 62910116605
  • Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες
  • Κόστος Αποστολής Πανελλαδικά: Δωρεάν Αποστολή
  • 249,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 200,81€

Σημείωση

Ενδεχομένως να υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση στην παραλαβή λόγω μεγάλου όγκου αποστολών απο τις Courier. Παρακαλούμε για την κατανόηση σας.